Hyperion Trade Srl
"Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra!"

Despre:

Executam la comanda o gama larga de personalizari din domeniul broderiei computerizate, dupa specificatiile clientilor, elementele vizuale dorite şi genul de suport textil pe care se realizeaza broderia. Ne adresam atat firmelor care doresc productii de serie, cat şi clientilor ce urmaresc realizarea de broderii pentru produse promotionale, patch-uri, embleme, ecusoane si alte articole personalizate.

Executam broderii personalizate la comanda. Logo-uri nominale, embleme, patch-uri, sigle brodate pentru firme protectie si paza, broderii ornamentale pe orice material textil ca: sepci, tricouri, lenjerie de pat (pentru hotel si restaurant), haine, fete de masa, servetele , prosoape, genti etc. Trimite-ti pe adresa de e-mail modelul grafic dorit in orice format iar noi in cel mai scurt timp posibil prelucram(gratuit) acel model cu soft specializat dupa care va trimitem o poza cu varianta brodata impreuna cu pretul.
Tel. 0721991668
e-mail office.hyperion@gmail.com
www.broderie-ro.ro
http://www.youtube.com/watch?v=j7jlygsn-to

Profil Companie:

Tip companie:
Prestator servicii

Gama de produse:
Broderii personalizate,sigle brodate,sepci brodate,tricouri brodate,-Arad Grade brodate, embleme brodate, ecusoane brodate, broderie computerizata

Profil companie:


Localizare:


Produse Recomandate